TAE BO

Tae Bo este o clasa de aerobic urmata cu desavarsire de persone de toate varstele, de la mamici si casnice pana la cele mai cunoscute vedete ale zilelor noastre.

Tae Bo, o combinatie de arte martiale si box cu unele miscari de dans, este una dintre cele mai populare metode de antrenament conceput vreodata. Tae Bo promite tonifierea corpului in acelasi timp este si un antrenament cardiovascular bun.

Tae Bo este conceput pentru a arde grasimile, ajuta la pierderea in greutate si este o metoda de a invata unele tehnici de auto-aparare.

Elementele de Dance Aerobic creeaza o metoda placuta de a face sport, dinamica si antrenanta. Se elimina astfel monotonia antrenamentelor, despre care se stie ca reprezinta principala cauza a renuntarii la o rutina de antrenament. Tot datorita elementelor de coregrafie se dezvolta coordonarea si motricitatea, iar acest tip de antrenament creeaza in mod special o stare placuta, de energie pozitiva si tonus.

Tae Bo reprezinta un antrenament intens, iar intr-o ora de antrenament alerta, in care toate exercitiile sunt executate corect, se pot arde cu pana la 300 de kcal mai mult decat intr-o ora de exercitii aerobice moderate.

 

Vedeti oferta noastra

Rezervari la: 021 242.88.50 și 0747 42.52.99          SPORTFIT CLUB, Str. Oltetului nr.30, Sector 2, Bucuresti.    Afiseaza harta ⇒

Google Google
GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau