ZUMBA CLASS

Zumba combina miscarile pe muzica Latina si international cu distractia si miscari cardio din care rezulta efectiv un intreg sistem fitness.

Relaxantă şi distractivă, Zumba este o activitate care te ajută să uiţi că faci sport. Desi dansurile si exercitiile sunt executate intr-un ritm rapid, pasii de baza nu sunt deloc complicati : nu ai cum sa nu reusesti sa ii faci corect. Pe parcursul programului de fitness, vei vedea ca exista si momente de respiro, exercitii mai usoare, care iti vor permite sa iti revii.

Ai grija si la imbracaminte: aceasta nu trebuie sa te incomodeze atunci cand exersezi. Nu uita ca in primul rand sa te distrezi: asculta muzica si danseaza in ritmul ei. ndiferent daca practici zumba pentru a slabi sau doar pentru a-ti mentine forma fizica, pentru rezultate optime este bine sa ai grija sa ai si o alimentatie echilibrata, din care sa nu lipseasca nutrientii de baza, dar nici sa nu exagerezi.

 

Vedeti oferta noastra

Ne contactati la: 021 242.88.50 și 0747 42.52.99          SPORTFIT CLUB, Str. Oltetului nr.30, Sector 2, Bucuresti.    Afiseaza harta ⇒

Google Google
GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau